MARCOS GARCIA. Es pot viure de la teva passió?

És habitual trobar-se al llarg de la carrera companys i coneguts a la Universitat i a altres ensenyaments que comencen un grau i el deixen, d’altres que no acaben d’estar segurs sobre el que estan fent i alguns que comencen en el món laboral en una feina en què no s’hi veuen treballant de per vida.

Quan les xifres revelen que més de 7 de cada 10 persones estan infelices en la seva feina, que un 20% d’estudiants abandonen el primer any de grau i que quasi 5 de cada 10 joves estan en situació d’atur, significa que alguna no funciona.

Avui tenim amb nosaltres al fundador i membre de The passion Generation, Marcos Garcia per parlar sobre capacitats professionals.

Ir a descargar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *