JOANA GALLEGO. Cal un dia de la dona?

Setmana de reivindicació feminista a l’Autònoma. Dilluns Doblement Rebels es va presentar com a organització feminista, dimarts hi va haver una cercavila i dimecres hi va haver dues aturades de dones a la cívica: és a dir, van deixar de fer la feina que estaven fent i es van reivindicar. Durant tota la setmana hi ha hagut xerrades sobre feminisme i el dimecres a les 7 hi va haver una manifestació a Plaça Universitat amb 7 mil persones.

En ple 2017 moltes persones es pregunten: és necessari un dia de la dona? Avui ens ho plantegem amb Joana Gallego, directora de l’Observatori per la Igualtat de l’Autònoma i una Taula Universitària on en parlarem extensament.

Ir a descargar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *